Ivdam Process Control | Camille Bauer Metrawatt
476
page-template-default,page,page-id-476,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Camille Bauer Metrawatt

Nadzor energetskih sistema

Obiman proizvodni program firme Camile Bauer zadovoljava najšire potrebe za elektricnim merenjima. Uredjaji su proizvedeni u skladu sa potrebama klijenata a njihova funkcionalnost se moze lako prilagoditi i velikom broju specificnih situacija i zahteva. Performanse merenja skrojene po meri – Camille Bauer Metrawatt.

 

Više informacija na :

Camille Bauer Metrawatt

Upravljanje procesima

Instrumentacija firme Camille Bauer Metrawatt se uspešno koristi u slozenim industrijskim procesima gde se zahteva velika pouzdanost i preciznost. Bezbedna interna komunikacija cini nervni sistem svakog procesa i stoga ima najveci prioritet pri izboru opreme i sistema. Akvizicija i prenos podataka moraju biti pouzdani i bez gresaka u svim okolnostima. Camille Bauer Metrawatt nudi selekciju visoko kvalitetnih uredjaja koji kombinovanjem tehnickih inovacija i izuzetne otpornosti zadovoljavaju najvise kriterijume i to na duge staze. Konkurentni i pre svega kvalitetni pretvarači i izolatori omogućavaju jednostavno prilagođavanje signala potrebama sistema i po potrebi dodatne funkcije redundase, razlike i alarmiranja.

 

Više informacija na :

Camille Bauer Metrawatt

Pozicioni senzori

Sistemi za ugaonu poziciju Camille Bauer Metrawatt su sposobni da odrede putanju ili ugaonu poziciju potpuno nedvosmisleno i do najmanjih razmera u bilo kom trenutku. Time stvaraju veoma vaznu vezu izmedju mehaničkih sistema i sistema upravljanja. Njihov kvalitet naročito dolazi do izrazaja u teškim i ekstremnim uslovima. Uticaj sredine ni na koj način ne remeti njihovu preciznost. Isproban i testiran kapacitivni sistem koj radi na beskontaktnom principu omogućava jedinstvenu bezbednost instrumentaciji.

 

Više informacija na :

Camille Bauer Metrawatt