Ivdam Process Control | O nama
309
page-template-default,page,page-id-309,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

O nama

kolektiv

IvDam Process Control doo

UMETNOST UPRAVLJANJA – DOBRA ORIJENTACIJA

Preduzeće IvDam Process Control doo, je našlo svoje mesto među vodećim srpskim kompanijama, sistem integratorima, na području merno-regulacione opreme (instrumentacije) i sistema upravljanja. Specijalizovani smo za pružanje rešenja u oblasti automatskog upravljanja tehnološkim procesima. IvDam je pretežno prisutan u sledećim granama industrije:

 • Proizvodnja nafte i gasa
 • Transport i distribucija nafte i gasa
 • Rafinerije nafte
 • Skladišta i terminali za prijem i otpremu naftnih derivata
 • Hemija i petrohemija
 • Proizvodnja električne energije
 • Crna i obojena metalurgija
 • Farmaceutska industrija
 • Tretman voda
 • Proizvodnja hrane i pića
 • Proizvodnja papira

Uz puno razumevanje specifičnih tehnologija ovakvih raznovrsnih proizvodnih procesa, IvDam Process Control doo obezbeđuje rešenja za automatsko upravljanje njihovim delovima ili celinom. Obezbeđujemo kompletnu uslugu od izrade tehničke dokumentacije-projektovanja, izbora kvalitetne merno-regulacione opreme, uvoza i isporuke na gradilište, njene ugradnje i puštanja u rad do njenog održavanja i servisa u garantnom i vangarantnom roku.

IvDam Process Control doo je kroz svoju celokupnu delatnost uglavnom prisutan na tržištu Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije. Obzirom da je podrška klijentima nakon prodaje  od izuzetnog značaja. IvDam Process Control doo je razvio servis, čija je usluga dostupna klijentima  24 časa / 365 dana u godini.

Kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe kupaca, uz prodaju vrhunske opreme, IvDam Process Control doo se bavi i proizvodnjom specifičnih, tehnološki zaokruženih paket jedinica. Pri tome su u ovoj proizvodnji najzastupljeniji obračunski merni sistemi za promopredaju gasa i naftnih derivata.

Takođe pružamo i usluge obuke vašeg tehničkog personala u prostorijama našeg preduzeća ili u centrima za obuku našeg principala Emerson Process Management.

IvDam Process Control doo okuplja tim iskusnih ali i mladih inženjera i ekonomista. Negujemo timski rad, kontinualno se usavršavamo kako bismo brzo reagovali i prilagodili se zahtevima kupaca. Nudimo vam kvalitetnu tehničku podršku, preventivno i interventno održavanje, kao i konkurentne cene.

Naš glavni cilj je da pronađemo rešenje kojim će naši klijenti povećati proizvodnju, profit i konkurentnost uz smanjenje svojih troškova.

Misija

Misija preduzeća IvDam Process Control doo je stvaranje snažne i stabilne kompanije u oblasti upravljanja tehnološkim procesima, koja će kroz ponudu opreme i usluga vrhunskog kvaliteta ostvarivati očekivanja učesnika u procesima rada u pogledu zadovoljenja materijalnih ali i društvenih potreba.

Ove potrebe podrazumevaju egzistencijalno obezbeđenje i napredak svakog zaposlenog pojedinca, harmoniju, saradnju, požrtvovanost, trpeljivost, međusobno razumevanje i poštovanje.

Postizanjem ličnog blagostanja i zadovoljstva ovaj subjekt doprinosi podizanju ukupne vrednosti i kvaliteta življenja sopstvene porodice, te uže zajednica i društva u celini.

Naša obaveza je da svojim korisnicima obezbedimo opremu i usluge vrhunskog kvaliteta koje su potpunosti prilagođene njihovim uslovima rada i potrebama, a sve u cilju podizanja vrednosti njihovog poslovanja.

Vizija

Naša vizija je da stvorimo komaniju koja će na tržištu, u svom domenu rada, permanentno postavljati više standarde poslovanja i življenja, obezbeđujući svojim kupcima, saradnicima i poslovnim partnerima zadovoljstvo uvođenja i kreiranja novih navika i trendova u skladu sa vremenom koje dolazi.

Da bismo svojim kupcima obezbedili veću vrednost, uvodimo najsavremenije standarde poslovanja, uz kontinuiranu obuku i edukaciju svojih zaposlenih i rukovodstva.