Ivdam Process Control | Partneri
366
page-template-default,page,page-id-366,page-child,parent-pageid-377,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Partneri

Sa sedistem u Austinu, Teksas, Emerson Process Management je firma koja ostvaruje rezultate uz pomoć inovativnih rešenja za upravljanje procesima.

Emerson Process Management je apsolutni lider u pružanju usluga automatizacijeproizvodnje, prerade i distribucije u hemijskoj, naftnoj i gasnoj, rafinerijskoj, celuloznoj, papirnoj, energetskoj, prehrambenoj, farmaceutskoj i drugim industrijama. Kompanija kombinuje vrhunske proizvode i tehnologiju sa specifičnim industrijskim inženjeringom, konsaltingom i upravljanjem projektima, kao i usluge održavanja kako bi pomogli klijentima da ostvare maksimalni potencijal svog poslovanja. Emersonovi brendovi uključuju: PlantWeb®, Fisher®, Rosemount®, Micro Motion®; Mobrei®, Daniel®, DeltaV ™, Ovation® i AMS ™ Suite.

Pod motom oslonite se na nas, Camille Bauer Metrawatt AG razvija, proizvodi i na tržište elektronskih uređaja, plasira instrumente, senzore, sisteme i softver više od 70 godina. Ovi uređaji čine karakteristične parametre električne mreže i fenomene merljivim, vidljivim i prepoznatljivim pre nego što mogu imati štetan uticaj na ljude, postojenja i mašine.

Bilo da se radi o instrumentima ili senzorima – bezbednosni razlozi su od suštinske važnosti u obe oblasti.Camille Bauer dopunjuje ovu činjenicu pouzdanošću, visokim kvalitetom i posebnom orijentacijom potrebama klijenata. To omogućava razvijanje mernih rešenja prilagođenih kupcu, njegovim zahtevima u skladu sa tržištem. U Švajcarskoj, Camille Bauer je lider na tržištu u oblasti uređaja za merenje i analizu parametara kvaliteta električne energije i aparat testera za testiranje instalacija.

Švajcarska kompanija srednje veličine, koja se nalazi u Wohlenu, osnovana je kao Camille Bauer AG 1944. godine i razvila se u vodećeg proizvođača visoko kvalitetnih industrijskih instrumenata. Od 1992. godine, kompanija postaje deo nemačke Metrawatt međunarodne korporacije. U 2014., kompanija GMC-Instruments Schweiz AG kao deo Metrawatt International grupe integrisana je u deo kompanije u Wohlenu formirajući Camille Bauer Metrawatt AG. Camille Bauer prodaje svoje proizvode i usluge u Švajcarskoj pod imenom novonastalog preduzeća.Prenosivi merni uređaji i uređaji za testiranje kompanije Gossen Metrawatt takođe se prodaju u Švajcarskoj pod istim imenom. Osim toga, Camille Bauer Metrawatt ima svoju prodajnu mrežu i sarađuje sa jedanaest nacionalnih kompanija širom sveta koje su u vlasništvu korporacije i poseduje više od 50 trgovinskih partnera u 60 zemalja. Globalna mreža je tako utvrđena da obezbedi stručnu, pouzdanu i brzu reakciju na zahteve kupaca. Filozofija kompanije je: “Možete se osloniti na kompaniju u svakom trenutku i na svakom mestu.”

Uz pruzanje resenja, M + F Technologies nudi izvanrednu stručnost u procesuiranju naftnim proizvodima.
Kompanija nudi kompletna sistemska rešenja zasnovana na sopstvenim tehnologijama i najsavremenijim proizvodima, pokrivajući sve potrebe klijenata, od konsaltinga i inženjeringa do implementacije, pa čak i redovno servisiranje.

Upravljanje procesom je ključ za poboljšanje performansi i podizanje nivoa proizvodnje izvan uobičajenog.  Dobra kontrola nad bilo kojim procesom polazi od preciznog merenja.
To je ono što Brooks Instrument čini globalnim liderom u tehnologiji preciznog merenja parametara fluida. Brooks Instrument omogućavapreciznost procesa i donosi rezultate koji konstantno stvaraju konkurentsku prednost za klijente.

Kompanija je prisutna u svim obalstima teske industrije, u  preradi nafte i gasa, u hemijskim i petrohemijskim istraživanja, u farmaceutskoj i biofarmaceutskoj proizvodnji, te u proizvodnji solarnih ćelija, LED, tankog filma, optičkih vlakana i poluprovodnika i šire.